otvaranje promjena

Danas, 4. siječnja 2019. u 8:00 u prostorima Srednje školi Krapina započeo je prvi ciklus radionica Zimske škole informatike 2019. Ovogodišnja Škola okupila je 200-tinjak polaznika koji će u 20 učionica i na više od 100 računala razvijati svoja znanja i vještine u području IKT. Radionice su trodnevne te se održavaju u jutrnjem i popodnevnom terminu. Drugi ciklus trodnevnih radionica počinje 8. siječnja. Raspored održavanja radionica možete pronaći u našoj prethodnoj vijesti: raspored.
 
Oni koji se još nisu prijavili, a imaju namjeru, mogu se prijaviti na radionice u kojima još ima raspoloživih mjesta: izrada WEB stranica, responzivni WEB i Logo.
 
Nakon jutarnjih radionica u 12:00 sati službeno je otvorena 24. Zimska škola informatike. Riječi dobrodošlice u ime domaćina i organizatora uputili su Ivica Rozijan, ravnatelj SŠ Krapina, Krunoslav Kranjčec, zamjenik predsjednika KRIK-a i Alen Spiegl, predsjednik HSIN-a. Otvaranju su nazočili i Bernard Gršić – državni tajnik u Središnjem državnom uredu za razvoj digitalnog društva, izaslanik predsjednika Vlade RH; Jasna Petek – zamjenica župana KZŽ; Zoran Gregurović – gradonačelnik Grada Krapine; Dubravka Oršanić, viša stručna savjetnica u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te Darko Jureković - Oracle Academy Program Manager. Svi su uzvanici potvrdili kako su znanja i vještine koje polaznici stječu na ZŠI, znanja za budućnost. Zimsku školu informatike 2019. otvorio je Josip Klepec, osvajač srebrnih medalja na srednjoeuropskoj i međunarodnoj informatičkoj olimpijadi 2018. godine.
 
Fotografije s radionica i svečanog otvaranja pogledajte u nastavku...