Otvorene su prijave za Ljetnu školu informatike. Požurite s prijavom na https://krik-kr.hr/ljetna22

Zahvaljujemo svim polaznicima koji će nam poklonili svoje povjerenje - trudit ćemo se opravdati ga. Ako se predomislite, molimo da javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.da ne zauzmete mjesto nekom drugom.

Budite aktivni i vrijedni. Najbolji polaznici biti će pohvaljeni zadnjeg dana radionice, a neki i nagrađeni. Ako želite, možete ponijeti vaše prijenosno računalo. Zamolite predavača da ga spoji na LAN ili na wireless. Ako se spajate na wireless trebali bi znati vaše AAI @EduHr korisničke podatke (@skole.hr). Predlažemo da na računalo instalirate softver (Unity (prvo Unity Hub, pa Unity), Alice, Arduino, Notepad++ i Filezilla za web stranice, Gimp za obradu slike.) Ukoliko imate problema/pitanja predavači će vam pomoći, a opremu smo naravno pripremili za svakog polaznika.

Raspored u nastavku:

raspored2a

 

Pozivamo polaznike i roditelje da u ponedjeljak 22.8.  u 12 sati prisustvuju otvaranju manifestacije. Popodnevne radionice će započeti odmah nakon otvaranja.