U pojedinim radionicama ima još slobodnih mjesta - požurite s prijavom na https://krik-kr.hr/ljetna20.

Zahvaljujemo svim polaznicima koji su nam poklonili svoje povjerenje - trudit ćemo se opravdati ga. Ako se predomislite, molimo da javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.da ne zauzmete mjesto nekom drugom.

U školu će polaznici moći ući od 7.50, odnosno od 12 sati (radionice počnu u 8.00 i u 12.15). Predavači će vas čekati u učionicama. Na ulazu u školu stavite maske. Dezinfekcijska sredstva za ruke su na ulazu u školu i u učionici. Ako netko zaboravi masku, pripremit ćemo određeni broj rezervnih. Polaznicima na radionicama u trajanju od 4 sata pripremit ćemo sok (svakom njegova bočica/tetrapak), a za zadnja dva dana (radionice od 6 sati)  i pecivo (svakom u posebnom pakiranju). Tipkovnice, miševi i radne površine će nakon svake radionice biti dezinficirani. Imat ćete jednu dužu pauzu u kojoj ćete po dogovoru s predavačem moći biti u učionici na svojem radnom mjestu ili otići van škole, te se vratiti u točno određeno vrijeme. Ukoliko će u nekoj radionici biti jako mali broj polaznika skratit ćemo ju na jedan ili dva dana.

Pozivamo polaznike i roditelje da u ponedjeljak prisustvuju otvaranju koje će se održati u Glazbenom paviljonu u 12 sati. Popodnevne radionice će započeti odmah nakon otvaranja. Svečanosti zatvaranja neće biti.

Budite aktivni i vrijedni. Najbolji polaznici biti će pohvaljeni zadnjeg dana radionice, a neki i nagrađeni. Ako želite, možete ponijeti vaše prijenosno računalo. Zamolite predavača da ga spoji na LAN ili na wireless. Ako se spajate na wireless trebali bi znati vaše AAI @EduHr korisničke podatke (@skole.hr). Predlažemo da na računalo instalirate softver (Visual Studio Community za C#, Unity (prvo Unity Hub, pa Unity), Alice, Arduino, Notepad++ i Filezilla za web stranice, Gimp za obradu slike.) Ukoliko imate problema/pitanja predavači će vam pomoći, a opremu smo naravno pripremili za svakog polaznika.

Raspored u nastavku:

24, 25, 26 kolovoz:

termin/
učionica
16c 17c 5b 6b 23c
8-12 Z8 - Unity O3- Blok programiranje za Android O1 – Početnici

Z10 – Virtualna i proširena stvarnost

(jednodnevna radionica 25.8.!)

Izrada igara u Scratchu
  7c
12.15-16 Z7 – C# uvod i igre Z3 – Alice – Java (animacije i igre) Z8 – Mreže / Linux O4 – Robotika početni Z6 - Arduino

27. i 28. kolovoz:

termin/
učionica
16c 17c 6b   7c
8-14 Z2 – Web stranice Z1 - Obrada slike Z5 – C++ uvod u natjecateljsko programiranje

Loomen za nastavnike

(odvija se u SŠ Zlatar)

Z4- Napredna robotika