Srednja škola Krapina i Krapinski informatički klub KRIK pokreću projekt za učenike koji žele dodatno usavršavati svoje vještine programiranja. Prvi online sastanak je 21.3.u četvrtak u 19 sati, a dovoljno je da u pregledniku upišete https://connect.carnet.hr/sskrapina/

U projektu će se koristiti:

  • Edukacija: Dvaput mjesečno (četvrtkom) po dva sata održavat će se online predavanje na temu po dogovoru.  Zaduženi vanjski mentor: Josip Kelava - osvajač medalja na informatičkim olimpijadama. Zaduženi član kluba za podršku i pomoć: Stjepan Šalković. Koristit ćemo Adobe connect učionicu za komunikaciju (omogućuje  CARNet).
  • Online kolegij: Materijali za učenje postavljat će se u loomen kolegij otvoren za tu namjenu (lozinku ćete dobiti na online sastanku)
  • Rješavanje zadataka: Rješavat će se jednostavniji zadaci tijekom edukacije. Učenici će dobiti dodatne zadatke za vježbanje. Mentor će im pomoći u slučaju problema (Loomen kolegij ili mail)

Drugi sastanak je 4.4. u 19 sati. Vrijedi sve kao i za prvi put. Treći sastanak je 25.4. u 19 sati. 

Četvrti sastanak će biti 23.5. u 19 sati. Vrijedi sve kao i za prva dva sastanka. Ovaj put će biti nešto lakša tema, te šira publika.

Sastanci i rad dalje prema dogovoru. Kontaktirajte mentora za sve što trebate tijekom rješavanja zadataka.

Pridružite se i pratite nas koliko procijenite da možete.